Начало Регистрация Вспомнить пароль
Поиск по рейтингу:
Логин:
Пароль:
запомнить

Сайт http://metbex.net глазами поискового робота

Title: Azerbaycan Metbexi

Ключевые слова: Azerbaycan, metbex, milli metbex, azeri mutfagi, azeri yemek tarifi, mətbəx

Description: Milli Metbex

Информация о сервере: HTTP/1.1 200 OK Date: Wed, 15 Jun 2011 13:51:07 GMT Server: Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8r DAV/2 mod_fcgid/2.3.5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 X-Pingback: http://www.metbex.net/xmlrpc.php Connection: close Content-Type: text/html; charset=UTF-8

Время отклика (sec): 3.38845181465

Контент: Home Haqqında Milli MətbəxAzərbaycan Mətbəxi YeməkləriCommentsPosts      Bölmələr Azərbaycan mətbəxi haqqında Balıq xörəkləri Dolmalar Dondurmalar İçkilər Kabablar Mürəbbələr Plovlar Salat və qəlyanaltılar Seçmə xörəklər Şirniyyatlar Şorbalar və həlimlər Tortlar Toy menyu İsti yeməklər Soyuq yeməklər Türk Mətbəxi Turşular Xəmir xörəkləri Gürcü xəngəli Paylaş Gürcü xəngəli – resept. İstifadə olunan məmulatlar : Xəmir üçün: 3 st. un 1 st.su 1 yumurta duz İç üçün: 250 qr yağlı qoyun əti 200 qr mal əti 3 baş soğan qırmızı və qara istiot su,duz Hazırlanması: Ələnmiş una ilıq su,yumurta,duz əlavə edib xəmir yoğrulur və 20-30 dəqiqəlik dincəlməyə qoyulur. İç üçün ət soğanla birlikdə maşından keçirilir,üzərinə su əlavə edilərək bişirilir,duz və istiotlat vurulur. Xəmir kiçik hissələrə ayrılır,kündələnir. Hər kündə yayılaraq içinə qiymə qoyulur. Böyük kündə yayıb şəkildəki kimi də kəsib içlərini doldura bilərsiniz Xəmirin kənarı şəkildə göstərildiyi qaydada bükülür. Hazır xingəllər ağzı qapalı qazanda əvvəlcədən qaynadılmış duzlu suda 11-15 dəqiqə bışırilir. Paylaş Nisan 4th, 2011 | Tags: Gürcü, Gürcü xəngəli, xingəl, xəngəl, xəngəli | Category: Xəmir xörəkləri | 2 comments Fəvvarələr meydanı salatı Paylaş Ərzaqlar * Toyuq döşü – * Təzə xiyar – boyük xiyarın yarısı * Təzə pomidor – 2 ədəd (ətli olsun) * Cəfəri – bir bağlama * Mayonez * Duz, istiot Hazırlanma qaydası Toyuq döşünü yuyun, bişirib soyudun. Kubiklərə doğrayın. Pomidor və xiyarı da kubiklərə doğrayın. Bunların hamısı bir miqdarda olmalıdırlar. Cəfərini xırdalayın. Mayonez süfrəyə verilərkən qatılır. Bu salat ağ bulka ilə yaxşıdır. Paylaş Mart 18th, 2011 | Tags: Fəvvarələr meydanı, Fəvvarələr meydanı salatı, salatı, Toyuq döşü | Category: Salat və qəlyanaltılar | Leave a comment Fransız salatı Paylaş Tərkibi * 3-4 ədəd kartof * 3 ədəd kök * Çuğundur * Bir qədər ağ kələm * 1 ədəd baş soğan * 500 qr mal əti * Sirkə * Soya sosu * Qara və qırmızı istiot,duz Hazırlanması Əti xırda-xırda doğrayıb,az yağda tavada qızardırıq. Paralel olaraq kartofdan başqa (kartof sulanmasın deyə) bütün tərəvəzləri rəndədən keçiririk. Rəndələnmiş tərəvəzlərə qızardılmış əti əlavə edirik. Sonra kartofun qabığını soyub,onu da rəndələyirik və tavada qırmızı rəng alana qədər qızardırıq. Qızardılmış kartofu da Tərəvəzlər və ətin üzərinə əlavə edirik. 5% – li sirkə, soya sosu və ədviyyatları qarışdırıb salatın üzərində gəzdiririk. Salatımız hazırdır. Paylaş Mart 11th, 2011 | Tags: Çuğundur, Fransız, Fransız salatı, Salat və qəlyanaltılar, salatı | Category: Salat və qəlyanaltılar | 2 comments Lobiya salatı Paylaş Lazım olan ərzaqlar * kartof 600 qr * aşxana çuğunduru 20 qr və ya 4 ədəd * yerkökü 2 ədəd * duzlu xiyar 200 qr *  göy soğan 200 qr * şoraba kələm 200 qr * qırmızı lobya 200 qr * cəfəri 40 qr * bitki yağı 4,5 xörək qaşığı * duz və istiot Hazırlanma qaydası Bişirilib təmizlənmiş kartof, çuğundur, yerkökü, həmçinin duzlu xiyar kub şəkilində, soğan və göyərti isə xırda doğranır, kələmin suyu sıxılıb xırdalanır, bişmiş lobya, duz və istiot vurulur, qarışdırılır və duzuna baxılır. Sonra bitki yağı (qarğıdalı və yaxud günəbaxan) əlavə edilib yaxşı qarışdırılır və təpəcik şəkilində boşqaba yığılır. Paylaş Mart 11th, 2011 | Tags: Bakı vineqredi, Çuğundur, duzlu xiyar, Kartof, lobiya, Lobiya salatı, Salat və qəlyanaltılar, salatı, yerkökü | Category: Salat və qəlyanaltılar | Leave a comment Badımcan salatı Paylaş Lazım olan ərzaqlar * 300 q badımcan * 1 ç/q duz * 2 ədəd baş soğan * 60 ml bitki yağı * 20 ml sirkə * 300 q pomidor * 1/4 ç/q qara istiot * Keşniş, cəfəri Hazırlanması Badımcanın qabığını soyub 1-1,5 sm qalınlığında dairə şəklində doğrayın. Acılığını çıxarmaq üçün 10-15 dəqiqə duzlu suda saxlayın. Soğanı halqa şəklində doğrayın. Badımcanları və soğanı ayrılıqda qızardın. Qızardılmış ərzaqları qaba töküb üstünə doğranmış pomidor, duz, istiot, sirkə və xırda doğranmış göyərtini əlavə edin. Paylaş Mart 11th, 2011 | Tags: Badımcan, Badımcan salatı, Salat və qəlyanaltılar, salatı, Salatlar | Category: Salat və qəlyanaltılar | Leave a comment 12345678910Növbəti203040...Son » Copyright © 2011 Milli Mətbəx - All Rights ReservedPowered by WordPress · mario oyunları | yeni oyunlar | flash oyun | çocuk oyunları | en güzel oyunlar





Статистика
Ресурсов:
Хитов сегодня:
Хостов сегодня:
Обновление ТиЦ:
Обновление PR:

1806
909
330
01.11.2017
01.11.2017
Время обновления: 02:31
Последние зарегистрированные сайты
1.Top.bakililar.az
2.мир кино
3.Авторская галерея живописи Сергея Пузырченко
4.lig.az
5.Ключи Летитбит
6.IT Expert MMC
7.www.optimal.az
8.http://wishmaker.ucoz.ru/
9.paharos.ru
10.www.282.clan.su
11.Союз строительных объединений и организаций
12.hyip-profit
13.Исламский сайт "islam-Ganca"
14.Bizimsayt-Bizimportal
15.www.hypermarket.az

Mirvari Banner Sistemi